Zdravím uživatele Vegasu,
střihám videa v AVIDu, ale musím s ním skončit, protože již nepodporuje formát 4K.
Hledám optimální program a zvažuji nákup VEGAS PRO 14 - ještě nevím který typ (EDIT nebo SUITE).
Jste obecně s tímto programem spokojeni?
Má tento program vývoj a podporu?
Předem díky za rady.
Kubikov
koupit vegas pro 14 nebo ne? který?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchá rada. Stáhněte na měsíc trial verzi. Za tu dobu určitě poznáte, zda je pro Vás Vegas 14 to pravé. Za mne je Vegas nejlepší střihový program, který znám. Vyzkoušel jsem snad všechny NLE aplikace za mě samotného, lepší jsem nenašel. Je třeba si na něho zvyknout, pochopit ho a pak na něj člověk už nenechá dopustit. Má samozřejmě i mušky, ale na běžnou střihovou práci je bez problému. Hodně štěstí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím!
Pokud jde o různé edice, tedy VEGAS Pro 14 versus VEGAS Pro 14 Edit versus VEGAS Pro 14 Suite, pak samotná střižna VEGAS Pro 14 je ve všech 3 edicích stejná. Rozdíly jsou pouze v přibalených programech, pluginech, bonusech... viz přehledná srovnávací tabulka zde:
Srovnání rozdílů v jednotlivých edicích VEGAS Pro 14
Pokud jde o různé edice, tedy VEGAS Pro 14 versus VEGAS Pro 14 Edit versus VEGAS Pro 14 Suite, pak samotná střižna VEGAS Pro 14 je ve všech 3 edicích stejná. Rozdíly jsou pouze v přibalených programech, pluginech, bonusech... viz přehledná srovnávací tabulka zde:
Srovnání rozdílů v jednotlivých edicích VEGAS Pro 14
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud plánujete tvořit BD nebo DVD disky tak nebrat oranžovou verzi Edit - neobsahuje DVD Architect. Prostřední modrá verze Pro jej obsahuje a přidali do ní také výborný stabilizační plugin Mercalli, takže myslím že tahle verze se vyplatí.
Také jsem vyzkoušel hodně programů, Vegas jsem tenkrát málem zavrhl kvůli ovládání, ale rychle jsem si zvykl a dnes bych v žádném případě neměnil. Dělám v něm i koncerty s multicam režimem a nemá problém s 16 kamerami.
Podpora tam je, updaty občas vycházejí. Vývoj nedávno od Sony převzal Magix a vypadají že se tomu budou věnovat.
Také jsem vyzkoušel hodně programů, Vegas jsem tenkrát málem zavrhl kvůli ovládání, ale rychle jsem si zvykl a dnes bych v žádném případě neměnil. Dělám v něm i koncerty s multicam režimem a nemá problém s 16 kamerami.
Podpora tam je, updaty občas vycházejí. Vývoj nedávno od Sony převzal Magix a vypadají že se tomu budou věnovat.
-
- Informace
-