co je to za chybu když políčko (snimek) zezelená
Dříve jsem používal tříčipový Panasonic a s pin18 nebyly žádné problémy nyní jsem pořídil Sony FDR-AX53 a nastaly potíže .Pořídil jsem pin19 první první blu-ray v pořádku když jsem opravoval chyby některá políčka zezelenala na časové ose a při kontrole v knihovně nejdou přehrát (šedá plocha s chybovým kolečkem),a při novém importu políčka zezelenala taktéž .Při zkoušce exportu to nahlásí chybu na časové ose, poslední stránka z vícestránkového menu.ma na sobě červené kolečko s!
Stáva sa to pri výpadku obrázkov pri zázname, skontrolujte si karty, prípadne preformátujte, alebo vyskúšajte novú.
Ne při prvním natažení do knihovny a přenesení na časovou stopu vše v pořádku ,po přidání menu některá políčka zezelenala , obraz při jetí jezdcem byl vidět , ale při exportu šel jenom šedý zaklad s Q . Při pokusu importovat nově záběry do knihovny se všechny snímky zazelenaly , v playmemory home je vše vpořádku
Skúste ešte preinštalovať posledný update update Pinnacle aktualizovať ovládače grafickej karty, takto na diaľku sa radí ťažko.
Naposledy oživil Anonymous v 23.12.2020, 07:30
-
- Informace
-