co je to za chybu když políčko (snimek) zezelená

Odpovědět
Jan

Dříve jsem používal tříčipový Panasonic a s pin18 nebyly žádné problémy nyní jsem pořídil Sony FDR-AX53 a nastaly potíže .Pořídil jsem pin19 první první blu-ray v pořádku když jsem opravoval chyby některá políčka zezelenala na časové ose a při kontrole v knihovně nejdou přehrát (šedá plocha s chybovým kolečkem),a při novém importu políčka zezelenala taktéž .Při zkoušce exportu to nahlásí chybu na časové ose, poslední stránka z vícestránkového menu.ma na sobě červené kolečko s!
Miroslav Polner

Stáva sa to pri výpadku obrázkov pri zázname, skontrolujte si karty, prípadne preformátujte, alebo vyskúšajte novú.
jan

Ne při prvním natažení do knihovny a přenesení na časovou stopu vše v pořádku ,po přidání menu některá políčka zezelenala , obraz při jetí jezdcem byl vidět , ale při exportu šel jenom šedý zaklad s Q . Při pokusu importovat nově záběry do knihovny se všechny snímky zazelenaly , v playmemory home je vše vpořádku
Miroslav Polner

Skúste ešte preinštalovať posledný update update Pinnacle aktualizovať ovládače grafickej karty, takto na diaľku sa radí ťažko.

Naposledy oživil Anonymous v 23.12.2020, 07:30
Odpovědět
  • Informace