Pinnacle 15?

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

To bude s velkou pravděpodobností, možná i malá chyba v projektu. Někde může být pokažený efekt, titulek nebo malá mezera - třeba pouhý jeden snímek - který je příčinou tohoto stavu. Doporučuji při renderování sledovat, ve kterém místě se práce zastaví a tam hledat. Někdy pomůže odstranění dočasných souborů a restart PS. Několikrát jsem se s tímto problémem setkal na vlastní kůži a nebylo to nic příjemného tu chybu identifikovat. Proto hodně štěstí!
Tom
Příspěvky: 1
Registrován: 31.10.2011, 12:43
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den,

jsem v programu PS 15 úplný začátečník a potřeboval bych poradit s exportem videa na disk DVD. Po vypálení na DVD je kvalita videa horší než v projektu a fotky jsou nekoukatelné. Při uložení do souboru MPEG-2 je video v původní kvalitě a fotky také. Jde o nějakou chybu v nastavení a nebo někde při mé práci s PS.

Děkuji Tom
Jaroslav

Prosím o pomoc.
Mám Pinnacle 15 legálne kúpené, registrované, prevádzkujem to na W7 64, 16 GB, i7.
Donedávna všetko OK.
Dnes pri importe videa z kamery SONY HDR alebo iPhone 4S, protestuje, že nemôže súbor otvoriť.
Kde robím, prosím chybu?

Ďakujem pekne za pomoc. Jaroslav
ivan

Kúpil som si legalny Pinaccle 15 a nainštaloval v mojom PC v systéme Windows7.
V okne "editacia" mi po dvoch týždňoch samovolne zmizli ikonky na určenie písania plávajúceho textu vo všetkých smeroch.
Teda môj Pinaccle15 je momentálne neumožňuje písnie "plávajúceho textu.
V okne "titulky" je síce možnosť volby písania textu, ale kliknutím na "sprava dolava" alebo opačne, program vôbec nereaguje.

Potrebujem pomoc, resp. inštruktáž na oživenie okna "editacia", aby sa ikonky na smer písania znovu objavili a aby som zase
mohol použivať sympatický Pinaccle15.

Vrela vďaka.
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Já osobně s tím nemám žádnou zkušenost a tak Vám bohužel neporadím. Snad někdo jiný zde na fóru. V krajním případě bych Pinnacle přeinstaloval, ale to až, když tu nikdo jiný neporadí lépe.
ivan

Kde stiahnem, alebo kúpim pluginy Roll a Crowl pre Pinnacle15 ?

Ďakujem.
M__125

Doporučuji vyzkoušet PowerDirector - je bezkonkurenčně nejrychlejí , intuitivní ovládání a full verze lze počeštit . Podle mě tenhle program nemá konkurenci .
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

.............tak já přešl po mnoha letech od Pinnacle (po čísle 15) k Adobe Premiere Elements (je v češtině) a nelituji. Nemá tam (chybí) to "cirkusové" meny s nabídkou stovek efektů, ale zato je stabilní (!), což se v žádném případě o Pinnacle (PowerDirector?) říci nedá. Dělám i jeden a půlhodinové videa (filmy) a zatím mi program ani jednou nespadl (!!!). Ale řekl bych, že základem je mít ogr. program a né nějakou "ukradenou" kopii.....................
roman51
Příspěvky: 362
Registrován: 09.03.2012, 17:54
Kontaktovat uživatele:

Pro M 125 - ještě že jsi napsal "Podle mě tenhle program nemá konkurenci". Zase podle mě, je vidět, že těch programů moc neznáš a je troufalost něco takového tvrdit !! :D
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů