Sekanie náhľadu videa corel video studio 7 ultimate

Odpovědět
Michall11
Příspěvky: 1
Registrován: 26.09.2015, 18:35
Kontaktovat uživatele:

Ahoj, po vložení videa do projektu mi nahľad videa seká, samozrejme veľmi zle sa potom strihá video. Niečo som našiel na youtube ohľadne smart proxy chvíľu to šlo potom zas sekalo vie niekto poradiť čo sú tie smart proxy alebo niečo iné nadstaviť v programe?
bbsenior
Příspěvky: 50
Registrován: 06.06.2014, 22:13
Kontaktovat uživatele:

Moje zkušenost na pomalé mašině: Nastavím co nejnižší možný datový tok- na př. u 1280- 30 snímků/sec a bitrate 2211kbps. Dvojí render- napřed na nízký bitrate a poté druhá úprava.Lze nastavit- buď přímo v nastavení projektu před jeho začátkem, nebo při renderování. Výhoda- cca 1/3 velikosti- 6sec.klip do 2 megabajtů,snadná kontrola přímo přes přímé zapojení na velkou TV, nebo přímo nahrát na flešku. Zdlouhavé, ale přímá kontrola předpokládaných výsledků.Další možná nepřímá kontrola- spustit si taskmanager (Ctrl+Alt+Delete) a sledovat zatížení dole v liště. Nazačínat další zpracování, dokud zatížení "nespadne na minimum"
Masak
Příspěvky: 1
Registrován: 04.02.2016, 11:12
Kontaktovat uživatele:

mam podobny problem. kdyz pracuji s videi z kamery je vse ok, jakmile pridam zabery z gopro vse se zacne neuveritelne sekat. sehnal sem nyni verzi x8 a problem je porad stejny.
Jozef

Zdravím.

Mám rovnaký problém, teda jednak sekanie a keď dám projekt "Share" urobiť, tak sa mi program zasekne a neodpovedá. Čiastočne pri nižších rozlíšeniach mi to odstránil: VSProX7_SP1 (Servis pack) z Corel stránky, ale aj tak to je hrozné. Podarilo sa to nejako vyriešiť Vám?

Dik
Jozef


Naposledy oživil Anonymous v 20.12.2020, 16:01
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů