Pinnacle studio

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Eliška

Ahoj :)
Docela se zajímám o stříhání videí a nedávno jsem dostala HD kameru, ale když videa dám do pinnaclu a nějak je tam upravím, sestříhám a pak vyexportuji tak mi to hodně zkazí kvalitu natočeného videa :/ . Nevíte někdo co s tím? Nemůžu tam mít třeba něco zapnuté?
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Musíte výstupní parametry nastavit tak, aby video bylo pokud možno shodné s originálním videem. K orientaci pomůže např. mediaInfo - free prográmek k identifikaci parametrů videa a zvuku v něm.

Když se budete snažit najdete přes google mnoho způsobů nastavení parametrů videa dle vlastních představ. :-)
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

Eliško, já Ti fandím, že rozšiřuješ "naše" řady - ale, je dobré si o Pinnacle něco přečíst. Bez toho budeš mít pořád problémy. K úspěchu při střihu, či renderování, ale i později při vkládání různých šablon, titulků, obrázků, efektů musíš vědět jak na to. Tvoje dnešní řešení problému je v tom, že video by mělo být renderováno a exportováno (vypočítáno) v té samé kvalitě jako to, co tam vkládáš. V Pinnacle si vždy musíš najít tabulku (odkaz), jak to chceš. To tam vše najdeš - hlavně než dáš příkaz k renderován, zadej cestu (vyber nastavení/rozlišení) které potřebuješ. V Tvém případě musí být výsledné video renderováno (vypočítáno) v tom samém nastavení, jaké tam vložíš. Jestli na počátku vložíš Full HD 1920x1080 tak i to na výstupu (to nastavení) musí mít tyto parametry (1920x1080). Pohlídej si i datový tok (!) - měl by být od 12 000 - po asi 16 000/kb.s. Vyšší datový tok bývá zbytečný, většinou už nepoznáš rozdíl v kvalitě, akorát ti naroste velikost souboru. Pak je video po renderování co do kvality shodné s tím co jsi tam na začátku dala.
Tady najdeš skoro vše → http://pinnaclestudio.wz.cz/
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů