Avid Liquid - zle vyrenderované 2D GPU efekty (zelená farba)

Fórum k programu Avid Studio
Zamčeno
Martinez

Zdravím, mohol by mi niekto poradiť, že prečo sú po vyrenderovaní v Avid Liquid 7.2 niektoré efekty a prelínačky prekryté zelenou farbou? Grafiku používam Nvidia Quadro FX 580. Predtým to nerobilo, začalo to až po novom nainštalovaní Win XP, ovládačov atď. Vďaka.
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Trofnu si říct, že něco chybí v systému. XPčka dávno nemám. Zkuste prográmek IO Driver Booster v. 1.4. Ten pomůže odhalit zastaralé ovladače. Také bych instaloval nejnovější ovladače grafické karty a Direct X.
Martinez

Ovladace na grafiku su najnovsie a tiez posledny Directx. Zaujimave, ze aj na domacom PC to robi a neviem si s tym dat rady. Tiez tam mam grafiku od Nvidie. Napr. v praci na starom PC, kde je Ati grafika, tam taky problem nie je, su tam aj rovnake XP-cka.
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Osobně s tímto programem nedělám. Pokusil jsem se poradit tak nějak obecněji. Když to nepomohlo, napadá mě jen kontaktovat www.exac.cz a tam se poptat. Měli k tomuto programu oficiální podporu, třeba pomohou.
starecek
Příspěvky: 29
Registrován: 13.04.2011, 16:42
Kontaktovat uživatele:

AvidLiquid byl nádherný nástroj. Pracoval jsem v něm léta. Škoda, že ho AVID zlikvidoval (aby neměl konkurenci pro své-samozřejmě!). Ta chyba, co uvádíš by byla možná právě tou gr. kartou. Já jsem měl vždy gr. karty ATI, s nimi nebyly problémy. Pokud si vzpomínám, není problém nahradit ten efekt 2D GPU podobným 2D CPU.
Na firmu EXEC nespoléhej, už dávno hodila Liquid přes palubu (už tam také žádného skutečného odborníka nemají-mockrát jsem se s nimi přel).
Dnes bych spíše hladal v diskuzích na netu, ovšem ty jsou povětšinou v angličtině.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host