nastavení AVI a Win Media Pal

Odpovědět
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Pinnacle 18
Ahojky. Mám nový problém. Své filmy natočené DV jsem importoval jako vždy ve starém Pin v nastavení AVI celá obrazovka DV 720x576 25 snímků. Film jsem přehrál v PC a je dobrý. Jakmile ho chci vypálit ať už v Neru a nebo v Win DVD Makeru, už v náhledu film kostičkuje. I po vypálení na DVD. Vše jsem udělal znova v nastavení Win media Pal a je to v pořádku. Akorát import trvá dlouho. Mohl bych být tím pádem spokojený, ale nejsem. Proč nelze film importovat v DV (jako ve starším Pinnacle) a nyní musím importovat ve WMA. Co dělám špatně? Díky za odpověď.
Miroslav Polner

Musí ísť importovať DV pokiaľ máte nainštalovaný Pinnacle 18 a opravný patch 18.02
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Ano, obojí mám nainstalované. Importovaný film v počítači jde normálně, ale při vypalování jakoukoliv technikou na DVD-R je obraz rozkostičkovaný. Dokoncwe to ani nemusím vypálit, jen dám náhled a už kostičkuje. Tak jak píšu výše. je to záhada.
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Odinstalováno a znova nainstalované Pin 18 včetně 02 a stále stejná chyba. Budu zatím importovat ve Win Media Pal než někdo poradí a nebo než na něco přijdu, co dělám špatně. Jenomže v Media Pal import dlouho trvá.
Odpovědět
  • Informace