Dobrý den.
Tento konkrétní mikrofon sice nepoužívám, ale jinak jich od RØDE používám několik (NT1-A, NT4, NTG8, Reporter) a jsem s nimi maximálně spokojen. U všech po registraci na RØDE záruka 10 let. Tyto mikrofony nakupuji ale výhradně na DISKu. Je to skvělý obchod a lidé v něm vědí, co prodávají a umí i poradit. Navíc jsou ochotní. A proti Alze je to i levnější. Navíc jsou, pokud vím, výhradními dovozci RØDE do ČR. Vámi uváděný mikrofon u najdete u nich ZDE.
Hezký den všem a vše nejlepší do nového roku.
Mikrofony
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta záruka na 10 let je super, kdybych to věděl dopředu, tak bych trochu ušetřil. Stál mě 2 655 Kč s příplatkem na možnost vrácení do 2 měsíců. Tu záruku 10 let už mám vyřízenou. Při natáčení u stromečku jsem si ověřil, že je dostatečné snížení citlivosti v kameře a zvuk je bez nepříjemného šelestu z kamery.
To odpružení je báječná věc!
Také přeji všem vše nejlepší do nového roku, pod stromeček jsem si přinesl kromě mikrofonu i kamerku FZ1000. Od Ešíška, jak říkala vnučka, to nebylo!
To odpružení je báječná věc!
Také přeji všem vše nejlepší do nového roku, pod stromeček jsem si přinesl kromě mikrofonu i kamerku FZ1000. Od Ešíška, jak říkala vnučka, to nebylo!
-
- Informace
-