Rád čtu příspěvky na tomto foru a vidím že o PD11 se moc nepíše.Čím to je ? Asi proto že program chodí spolehlivě a není co řešit!
Postupně jsem měl všechny verze Pinacle a byl jsem spokojen ale PD 11 je spolehlivější rychlejší a po roce používání žádné zničené
BD disky což se mi občas v pinacle stávalo. 11 je už v češtině, žádný překlad a jsem z toho nadšen.Doporučuji vyzkoušet .
Další zkušenosti s PD11-64bit.
Súhlasím s názorom Milana.Aj ja som strihal s Pinnacle,potom som skúšal v tejto triede corel,movie studio,premiere elements až som nakoniec skončil u PowerDirector.
Určite bol tento program najrýchlejší a najmenej zaťažujúci pre moj pc.A mimochodom...už vyšla 12-tka,sa teším http://de.cyberlink.com/products/direct ... de_DE.html
Určite bol tento program najrýchlejší a najmenej zaťažujúci pre moj pc.A mimochodom...už vyšla 12-tka,sa teším http://de.cyberlink.com/products/direct ... de_DE.html
Jsem začátečník s PowerDirector, ve 12stce čeština není, dalo by se začít studovat na češtině z jedenáctky? Existuje k tomu nějaký manuálek? Díky za radu.
Čeština existuje na Power Director češtiny-iDnes.
Stáhnout nainstalovat je to na Trial verze 12.0.2028.1
Plně funční na všechny 12ky.
Stáhnout nainstalovat je to na Trial verze 12.0.2028.1
Plně funční na všechny 12ky.
Ať žije Power Director 11. Musím říci, že oproti 9 je to mnohem jiný rendering a práce !!! Pinnacle už nikdy.........ani žádný AVID....
Dobrý den. Jak je prosím možné znovu ZPROVOZNIT program - skončila trial verze - mám jich několik 11, 12 - už nejde nic spustit - licence je neplatná - stahoval s ulozto - použil jsem pokročilou odistalaci - hloubkový scan registrů IOBIT Uniistaler a stejně nic ! Nebudu muset dělat nový OS ? Děkuji za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte zakoupen original se seriovým číslem!
Naposledy oživil Anonymous v 09.01.2021, 16:48
-
- Informace
-