Ztrácí se zvuk

Fórum k sw Adobe - Premiere, Premiere Elements, After Effects.
Odpovědět
vami
Příspěvky: 1
Registrován: 31.10.2014, 15:01
Kontaktovat uživatele:

Nesetkal jste se někdo u APE 12, že při nahrání klipu ve formátu AVCHD mi zmizí zvuková stopa. A to tak že pokud je klip delší jak 30 sec. tak někdy po 32, někdy po 40 sec. je ticho. Zkoušel jsem nahrát soubor znovu, ale vždy je výsledek stejný. Začínám s tímto programem, tak je možné že něco dělám špatně. Kdysi dávno jsem používal Premiere 6 a nedal jsem na ní dopustit, tak teď jsem si pořídil k nové kameře APE 12.
Pokud klip spustím třeba v WMP je vše OK.
Laďa
Příspěvky: 266
Registrován: 22.02.2014, 10:23
Kontaktovat uživatele:

Vím, že to dělá i dospělá AP. Řešili to na FB, takže se to těžko dohledává. Jen si pamatuji, že tam byla jedna rada. Převést zvuk do jiného formátu.
profil
Příspěvky: 53
Registrován: 14.08.2014, 02:45
Kontaktovat uživatele:

Tak ten sám problém jsem teď řešil já. Doteď (asi rok) to šlapalo OK. Teď jsem dělal nový projekt a ejhle, jak píšete VY. V klipech s delší stopáží jede zvuk asi do jedné minuty, pak se ztratí... Tak jsem mazal a nahrával onen chybný soubor znovu a znovu. Přehrávače v PC přehrávali onen klip (soubor) v pořádku, zvuk OK. Pátral jsem na webech - NIC. Tak jsem se rozhodl, že to zatím udělám v jiném programu (Pinnacle 15). Ale ono Pinnacle 15 to se soubory AVCHD/264 moc neumí. Vrátil jsem se k APE12 a zkoušel jsem různá nastavení a zkusil jsem to nahrát znovu ze záložního disku (v podstatě kopie...). A ejhle, soubor (i jiné postižené - delší stopáže) byly nahráty OK. Proč......nevím(?!). Vždyť to jsou stejné soubory. A ty disky jsou stejné, stejná řada, stejná velikost, stejný výrobce !!! Video jsem dostříhal, vše OK. Jeden známý radil (že mu to pomohlo), snížit u tohoto "postiženého videa" datový tok zvuku na polovinu (?!). Mám také Canon, model Legria M41. Nevím proč to dříve nedělalo a dělá to problémy se zvukem až teď. Jeden ze servisu radil vyčistit PC a nahrát program APE12 znovu. Do toho se mi tedy vůbec nechce.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host