Pinnacle Studio 15 Iltimate

Odpovědět
Miroslav Polner

Mám už konečne finálnu inštaláciu Pinnacle Studio 18 Ultimate a po porovnávacích testoch ako vidím , že tvorcovia vôbec nebrali do úvahy čo sa im pri beta verzii pripomienkovalo. Všetky chyby v PS17 Ultimate sú samozrejme aj v PS18 a navyše nie je pravdou ako píšu, že vďaka tomu , že je 64 bitové má byť údajné rýchlejšie,opak je pravdou. Doba renderingu je dvakrát vyššia a to isté sa týka aj exportu HD. Do verzie PS18 nedostanete žiadne efekty z predchádzajúcich verzií PS. V novej verzii sú síce zaujímavé nové efekty of BlueFX, ale niekto kto je zvyknutý na prácu s efektami napríklad z PS 16,17 sa tak k nim v novej verzii nedostane. Efekty od Red Giant chodia naďalej pomaly a nekorektne! Takže na záver zatiaľ nedoporučujem nikomu kupovať túto verziu pokiaľ nechcete laborovať a mať čas na riešenie problémov!!!
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Jen nechápu, proč jste to napsal do sekce Pinnacle 15, když je to o PS18. :-)
Jirka M

Nevím,kde jste sehnal instalaci PS18 ultimate. Já mám koupenou PS18/64 ultimate od EXAC a po důkladném vyčištění systému W7/64 od původní verze Pinnacle,včetně plugin, proběhla instalace naprosto v pořádku a také veškeré funkce při editaci jsou bez vady.Při zpracování HD videa nepozoruji žádnou zatuhlost,vše je rychlé včetně exportu.Nemám zatím žádné výtky k PS18.0.1./64.
Exportuji i disk BDMV 1080/50p/40Mbit, tedy maximum, a bez problémů.(obraz je proti 50i neporovnatelně lepší.)
Na ostatní pluginy se pro 64 bitovou verzi musí čekat,ale pracují na tom jak ProDad, tak SmartSound. Red Giant ani nevím,jak bych ho do 64 dostal (součástí programu není) a ani ho nepotřebuji,protože NewBlue tyto efekty daleko předčí.
S vaším názorem tedy nesouhlasím a myslím že jsou chyby někde jinde.!!!

Já naopak kupovat doporučuji. Chce to jen ještě dát čas ostatním na zpracování plugin pro Pinnacle 18/ 64 Bit.
Styf
Příspěvky: 59
Registrován: 14.02.2012, 15:55
Kontaktovat uživatele:

Mam PS 17 ultimate od EXAC.Dnes mi prišlo PS 18 ultimate od EXAC. Neviem či mam PS 17 odinštalovať a nainštalovať PS 18,alebo rovno nainštalovať PS 18.
Ďakujem
Miroslav Polner

Ak chcete vidieť odlišnosť, musíte mať nainštalované obe verzie, čiže PS17 a PS 18, inak nevidíte rozdiel.Píšete, že vám Chodí Prodad a to ako ste tam dostali kedže som písal do Prodadu a oni ešte nevyvinuli service pack - Adorage a ďalšie efekty pre 64 bit PS18.Čo sa týka efektov Red Giant tak sú súčasťou inštalácie.Na jednom PC môžete mať kľudne naištalovanú verziu PS17 a aj PS18.
Jirka M

Ano souhlasím, starou verzi je možné nechat,
Pokud chcete vidět rozdíl nechte si starou verzi.Pokud ale chcete v pohodě na nové verzi pracovat,vyčistěte řádně počítač od verze staré.
- odinstalujte všechny nainstalované verze programu Studio (nejprve odinstalujte případná nainstalovaná rozšíření a teprve následně vlastní program)
- smažte složku Pinnacle v adresáři Program Files i v APP data.
- spusťte utilitu REGDELETE k čištění registrů a zbytků souborů a klikněte na tlačítko CLEAN
- spusťte program REGDELETE ještě jednou a v rozbalovacím menu vyberte položku "User registration and activation data" a klikněte na CLEAN
- poté program znovu nainstalujte a aktualizujte Studio PS18 a aktualizujte nejnovější verzi

Jinak není záruka na spolehlivý režim.


Naposledy oživil Anonymous v 02.01.2021, 05:58
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host