Effekt rychlost

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Karel1992
Příspěvky: 12
Registrován: 19.02.2014, 15:09
Kontaktovat uživatele:

Zdravím,
mám problém s rychlostí určitého videa.
Potřebuji zpomalit určitou část ve videu. Označím, vložím efekt rychlost, zpomalím ale video se mi zkrátí a je zpomalená jen část. Zbytek se ořízne.
Nevíte někdo co s tím?

Mám Pinaccle studio 14
Díky
Karel1992
Příspěvky: 12
Registrován: 19.02.2014, 15:09
Kontaktovat uživatele:

To mi moc nepomohlo.
Prostě vložim video a rozdělím ho na 2 části. Jednu část nechám normálně, druhou dám efekt rychlost a zpomalim. Video se mi sice zpomalí, ale zkrátí se mi. Potřebuju zpomalit celou tu část bez oříznutí.
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Je důležité si uvědomit, že je třeba daný klip nejprve upravit na požadovanou délku. To znamená i v případě rozdělení klipu aplikovat efekt Rychlost, až po rozdělení a případném oříznutí na začátku či konci do požadované délky. Potom je zpomalený klip celý. Když nejprve aplikujeme na klip efekt rychlost, daný klip se zkrátí a nejde s tím udělat nic, než jej natáhnout čerstvý na časovou osu a začít znovu. To je alespoň moje osobní zkušenost, kterou jsem získal na základě zkoušení, abych dokázal odpovědět, poradit. :-)
profil
Příspěvky: 53
Registrován: 14.08.2014, 02:45
Kontaktovat uživatele:

Pokud nepomohlaa nápověda viz nahoře - tak ještě jednou, ale v podstatě to samé. Je lépe dobře číst.
1) Vložit klip na časovou osu (timeline). Klip má dejme tomu 10sec. Pokud dám efekt rychlost a zpomalím děj, dejme tomu o 50 %, tak se mi klip natáhne časově na zhruba dvojnásobek !!!. Pokud chci v klipu jen část zpomalit, rozříznu ho zpomalím"žiletkou" (nástroj) na ten daný úsek. Třeba v polovině na 5 sec (50 %). Dám zpomalení 75 %. Klip se v úseku "vyřezaném řiletkou" (označené) zpomalí na těch 75 % a při tom se i prodlouží tato jeho část asi o třetinu !!!. To samé je v "růžovém", pokud se týká zrychlení... Pokud to takhle Vám nefunguje, tak tam někde máte chybu... Buď vložit DVD s Pinnaclem znovu do šuplíku a dát "reinstal - opravit", nebo program Pinnacle znovu celý nainstalovat. Toť vše...
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Pozor všem. Grafoman kamera 11 si udělal zde na fóru nový účet pod nickem "profil", a je připraven se opět rozumářsky rozvíjet. Takže buďme prosím obezřetní. Jak to s těmi "radami a polemizováním začne přehánět, jsem připraven jeho příspěvky začít mazat. Tak pozor na plané tlachání vážený "profile".
profil
Příspěvky: 53
Registrován: 14.08.2014, 02:45
Kontaktovat uživatele:

Takový "analfabet" vyznávající svou víru, nepochopí, že k PC má přístup více uživatelů. Radil bych ostatním, dejte si na něho pozor. A teď dostůj svého "mocnářstí" a smaž to !!! To co není podle TEBE je přece špatné...Ty přece budeš určovat zdejší morálku, jako dříve komunisti. Zřejmě ti imponovali...proto je tvůj příspěvek k "Effekt rychlost" k věci - "grafomane"
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Zatím není co mazat Jaromíre, ale jestli té ironie nenecháš, rád tak učiním. Jo, a když budeš psát k věci, jako Tvůj příspěvek nade mnou, bude vše ok. Jak se ale rozjedeš v pitvání pitomostí, jako pod nickem kamera 11, k výmazu z pozice "mocipána" nebo chceš-li dozorce, z mé strany určitě dojde. Názory měj jaké chceš, plno příspěvků máš hodnotných, ale také je mnoho takových, které tu nemají co dělat. ber nebo nech být. Je to zde poslední komentář k Tvému "skotačení" zde na fóru. potom už přijde místo slov jen čin, když bude třeba.

P.S. Každému, komu se Tvé plytké výjevy zde na fóru budou líbit, se hluboce omluvím. Takže k věci, příteli. :-)
profil
Příspěvky: 53
Registrován: 14.08.2014, 02:45
Kontaktovat uživatele:

..............Jawohl, máš pravdu jako VŽDY ....nevím proč mne pořád okopáváš. Já se do Tebe nenavážel, jesti to Tobě dělá dobře - já Tě ničím neurazil. Že nesouhlasím s nakupováním kamer (po roce po dvou...) za 50 000.- kč jen proto, že mají lepší, kvalitnější obraz (Jawoohl...), tak na to mohu mít svůj názor (nejen...). A zde na fóru je k podobnému názorovému tříštění snad prostor. Na odborné články, testy jsou vhodné jiné publikace. Vydej příkaz, že se zde nesmí napsat více jako 4 věty (...příklad). Už tak zde "zdechl pes". Porovnej dřívější frekvenci dotazů a nyní... Je mi osobně líto, že zde více nepublikuje "steviezah". Ten alespoň někoho naučil. Jeho publikace, videa...
[attachment 961 oko-2.png]
Přílohy
oko-2.png
oko-2.png (13.27 KiB) Zobrazeno 460 x
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Járo. Meleš furt dokola ty samé fráze. koho to má bavit. Už jsem Ti, ještě jako kamera 11 napsal, že si můžeš psát klidně romány, ale do vlákna v sekci ostatní. Nikdo tě nechce cenzurovat, jen tu udržet pořádek a přehlednost.

Ve vlastním rozumářském vlákně v sekci Ostatní, si Tě lidi taky najdou a budou Tvé příspěvky kladně hodnotit. Tam bude Tvůj prostor neomezen a Ty se tam můžeš písemně realizovat až do halelujah. :-) Kapišto. A huš! Už i já to tu sviním věcmi nemajícími v tomto vláknu co dělat. OMLOUVÁM SE.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host