New Blue FX Plug -iny do Corel X7 Ultimate

roman51
Příspěvky: 362
Registrován: 09.03.2012, 17:54
Kontaktovat uživatele:

vasek: Velmi se mi líbí lidé, kteří mají dojem, že tady je parta maníků kteří čekají na nějakého "vaska" a budou se okamžitě zabývat jeho problémy. On totiž nemá Googla a něco hledat je jak se správně vyjádřil ZDLOUHAVÉ. Co by se snažil, ať se snaží jiní, ti mají času dost a podají mu to na stříbrném tácu. (:P)
vasek
Příspěvky: 28
Registrován: 24.05.2013, 13:05
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to vůbec nemyslel romane51,ale když jsem se včera ptal tak místo odpovědi jsem dostal odpověď porad si sám.Psal jsem ,že se vtom hrabu teprv 2 den.Já teda kdybych to věděl,tak odpovím.Šlo o jednu otázku,kterou bych stejně těžko hledal,kdybych si nevzpoměl.Přečti si na co jsem se ptal.Od toho tady snad to forum je.Jinak to nemá smysl.Zaregistrovanej jsem rok a myslím si že zas tolikrát jsem neotravoval.Stejně je na tom Coreláckym mrtvo,na pinnaclu si člověk aspoň počte.Možná je to tím, že je Corel bez problémů.Když se ale člověk zeptá tak ho hned někdo utře.Až příště nebudu něco vědět vezmu si příručku,nechám to přeložit v googlu a třeba to z toho nesmyslnýho překladu pochopím.Budu vědět,že forum tady není od toho aby ti někdo poradil.Čau.
Hil1
Příspěvky: 29
Registrován: 24.09.2008, 19:13
Kontaktovat uživatele:

for Vašek ahoj ještě jednou jaký máš problém, že se ti v hlavní ose po střihu a odstranění střižené části připojí zbytek videa k původnímu ? To je u corela normální a při rychlém střihu i dobré. nemusíš neustále tahat za snímky. Jinak překryvná stopa je vždy nadřazená takže při potřebě vytvořit překryvné video na hlavní stopě nestříhám pouze přizpůsobím ten překryv.
vasek
Příspěvky: 28
Registrován: 24.05.2013, 13:05
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za odpověď a radu.Mám ještě jeden dotaz a to že někdo psal,že 64 bit verze nepodporuje plug-iny prodad.Mě teda funguje Adorage,Hyroglyph 4.0 a Mercalli mě taky funguje,při přehrání v HD je to teda trhaný,ale to je asi normální.Po exportu se mě zdá vpořádku.Nezkoušel jsem ale delší projekt,tak napište zkušenosti s mercalli 64 bit.Dík.Používám ho celkem často.
bbsenior
Příspěvky: 50
Registrován: 06.06.2014, 22:13
Kontaktovat uživatele:

Pro Vašek: Mercalli mi funguje v X6, v 7 nejde.Prohlížel jsem obsah X6 porovnal sX7, (v Total Comanderu); v 7 nejsou už v základu obsaženy.
vasek
Příspěvky: 28
Registrován: 24.05.2013, 13:05
Kontaktovat uživatele:

Nevím jak je to možný,ale mě se po kliknutí na efekt mercalli zobrazí tabulka a když ji vyplním a spustím jede render a to podstatně rychleji jak v pinnacle 17.Po zrenderování přehraji v náhledu sice trhaně ,ale zkoušel jsem export a vpoho.Napadá mě ale že mám koupený mercalli přímo od prodad a nainstalovaný ve vegas tak jestli se to do Corelu nějak nedostalo,ale když mi funguje i Prodad Adorage a plná verze Hyroglyph 4,tak je to divný.Vám se zobrazí tabulka a render se spustí ?
bbsenior
Příspěvky: 50
Registrován: 06.06.2014, 22:13
Kontaktovat uživatele:

Hovoříme o X6. Render se spustí- používám zásadně rozšířené nastavení (zatržítko v zákl. nastavení vlevo dole), nejleší výsledky u dost rozkymáceného klipu=beste stabilizacion a zbytek podle potřeby (roll;zoom;horizont i vertical) . Zkušenost- lepší a rychlejší render jde na starším Aceru, kde je grafika NViidia, horší je na novějším ASUSU, kde je teoreticky výkoňejší AMD. Moje domněnka- rozdílná hardwarová akcelerace.Jinak´vše jedu na flešku, kontrola na velké TV (108 cm), ale bohužel plasma, tak max.rozlišení je DVD. Pozor, po renderu klesne trochu ostrost, obvykle zejména u převodu z analogu projdou klipy 3-4 úpravami.Omlouvám se, pokud postup ovládáte, jsem přeci jenom starší pán (RČ začíná 3 )tak polopaticky. Dodatek - mimo speciál.klipů na běžné ustálení vyhovuje antishake, ale znovu doostřit (u FX subtile v Mercalli)
vasek
Příspěvky: 28
Registrován: 24.05.2013, 13:05
Kontaktovat uživatele:

Díky,ale mě to funguje na X7 64 bit,tak se chci zeptat jestli to funguje ještě někomu.Kdyby to fungovalo jenom mě tak je to divný.
vasek
Příspěvky: 28
Registrován: 24.05.2013, 13:05
Kontaktovat uživatele:

Ještě děkuji bbsenior.Ve vašem návodu se s Vámi shodnu,dělám to taky tak.Výsledky v Pinnacle byly super v Corelu se zdá být taky O.K.Jinak render mám v té X7 až 30sn/s.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host