Dobrý den,
už jsem tu jednou založil vlákno kde jsem měl problém s efekty, to se vyřešilo záleží na kodeku vstupního videa. Mám ale větší problém, když chci ve Pinnacle 17 sestříhat a vytvořit video z zrcadlovky, tak i přes co nejvyšší možné nastavení je video ve výsledku takové pixelové a hnusné.
Pokud pustím původní video v přehrávači tak má značně lepší kvalitu než to, které vyleze z Pin17.
Nevíte kde bych mohl dělat chybu?
Díky za odpověď
PS: Měl jsem i Pinnacle 15 a s takovým problémem jsem se nesetkal.
Výstupní video má velice nízkou kvalitu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Edit: Zjistil jsem že pixelizace obrazu vzniká po aplikaci patche, v čisté verzi po instalaci tento problém není
-
- Kontaktovat uživatele:
Po instalaci posledního patche, videa z zrcadlovky i z kamery jsou v čisté poinstalační verzi PS17 v pohodě a v plném rozlišené, jediný problém že tato verze nemá možnost oprav obrazu (prokládání atd v efektech) a také je obraz rozbitý když chci upravovat videa natočená v PC pomocí nahrávacího programu. Video ztratí kvalitu po instalaci patchů. Nevím si s tím již rady. Zvláštní je že tento jev se ukazuje jen ve videích, která jsou natočená v PC (v případě čisté verze PS17, v případě PS17,6 je to u všech videí). Tento jev pixelizace se mi daří vyřešit pouze v úpravách po aplikaci progresivního snímkování ale pouze u záběrů které nejsou z kamery nebo jiných fyzických zařízení, funguje to pouze u záběru z PC.
[attachment 932 Bezejmna.jpg]
[attachment 932 Bezejmna.jpg]
- Přílohy
-
- Beze jména.jpg (298.47 KiB) Zobrazeno 836 x
-
- Informace
-