Zdravim, v podstate jsem rozhodnuty zakoupit power director, respektive vaham mezi PD a corel videostudio (cekam co predvede X7).
Zkusenosti nemam zatim skoro zadne, kameru mam od sony (580).
Rad bych zano vas nazor, respektive zajimalo by me, jestli nekdo presel z corelu k PD, nebo naopak a proc. Programy pro me budou nove oba a nemam problem se s nim naucit-jen bych nerad neco koupil a pak zjistil, ze chci jeste takovou ci onakou funkci a musel kupovat neco jineho.
Rad bych neco, co umi pracovat v realnem case s videem, neni potreba vstup nejak konvertovat (mts), umi trailery, vysledek pripravit peo dvd, nebo bd. Samozrejme titulky, tracovani objektu a to je ted asi vse, co me napada.
Diky za nakopnuti spravnym smerem;). (Jinak pozaduji plnou podporu 64bit windows 7,8,8.1)
Je powerdirector 12 vhodny pro zacatecnika?(zacatecnicke dotazy)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče obou programů jsou na stránkách těchto programů tzv. trialy které můžete stáhnout zdarma jsou funkční30 dní, tak zjistíte zda Vám vyhoví některý z nich.Pro PWD 11/12je funkční i čeština Corel je v angl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, o tom vim-jen me zajimalo doporuceni nekoho, kdo to pouziva..

-
- Kontaktovat uživatele:
Určite si vyskúšajte tie trial verzie,aby ste zistili ako vaše PC zvláda daný program /už aj preto,aby ste zistili či má daný program všetko to čo chcete mať/ ,ja keď som prechádzal z Pinnacle na iný soft /lebo verziu PS16 mi už moj notebook nestíhal/ ,musel som koli slabším parametrom v notebooku vyhľadať program ktorý by mi ako tak išiel.Najmenej mi zaťažoval PD/pracuje v reálnom čase/,ten mi išiel najrýchlejšie,skúšal som z domácich verzíí aj Corel,Adobe Elements,Sony Movie...Určite si vyberte program,ktorý vám pojde najlepšie,na rozhranie programu si zvyknete či už to bude ten,alebo onen.V každom sa dá hocičo urobiť,len vždy iným sposobom
.A nebojte sa ani angličtiny,ak máte chuť sa učiť,pozerať tutorále,tak sa všetko naučíte a časom pochopíte všetko.

-
- Informace
-