Hledám dobrou duši - zkušeného uživatele Pinnacle 16 - která by mi pomohla s několika konkrétními problémy, se kterými si neumím poradit, a které jsou na rámec písemného projevu.
Buď telefonem, nebo nejlépe pomocí Skype. Pamatjte si, že každý dobrý skutek Pán Bůh vidí .....
Hledám zkušeného uživatele Pinn.16
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano každý dobrý skutek bude po zásluze odměněn:-)
V PS 16 už bohužel nedělám, pokračuji v PS 17 ve kterém jsou přece jen rozdíly oproti 16 přestože
17 vychází ze 16.
V PS 16 už bohužel nedělám, pokračuji v PS 17 ve kterém jsou přece jen rozdíly oproti 16 přestože
17 vychází ze 16.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve pro Janmodell:
Pokuste se mne odchytit na skype, moje uživatelské jméno je shodné.Většinou jsem chytatelný
večer nebo pozdě v noci, někdy nad ránem.Mívával jsem pravidelný čas, kdy mne bylo možné kontaktovat.
Jakmile nějaký vyberu, dám vědět, zatím jsem na skype nepravidelně.
Pro kamera11:
Myslím si, že 17 je ve srovnání se 16 stabilní, a proto ji používám.Ale pro Vás pokud jste zvyklý na 15
to bude dost náročný přechod.Už Avid byl o něčem úplně jiném, byť neměl spatřit světlo světa:-)
16 byla lepší, ale zlobila sem tam.Já momentálně zvažuji koupi 17 Ultimate, protože mám verzi z internetu
a ta funguje dosti dobře.ALE - protože vím o přípravě 18, posečkal bych.
Teď obecně:
častou chybou uživatelů je, že si nepřipraví práci, přehrabují se v editaci jako slépka v hnoji no a pak je jen krůček k tomu
udělat nějaký kopanec jako je mezera mezi klipy, nedorenderovaný úsek a nesmyslně navršené efekty.
Doporučil bych všem nejraději stáhnout trial PS 17, bohužel dodnes jej výrobce neuvolnil.Pokud se mýlím opravte mne.
Rád bych pomohl nějakou ukázkou nebo popisem jak na to, ale nemám tolik volného času jako dříve a k tomu se připojují
zdravotní problémy, takže jsem rád, že někdy nemusím žrát medikamenty jako lentilky:-) a zalezu jako jezevec.
Pokuste se mne odchytit na skype, moje uživatelské jméno je shodné.Většinou jsem chytatelný
večer nebo pozdě v noci, někdy nad ránem.Mívával jsem pravidelný čas, kdy mne bylo možné kontaktovat.
Jakmile nějaký vyberu, dám vědět, zatím jsem na skype nepravidelně.
Pro kamera11:
Myslím si, že 17 je ve srovnání se 16 stabilní, a proto ji používám.Ale pro Vás pokud jste zvyklý na 15
to bude dost náročný přechod.Už Avid byl o něčem úplně jiném, byť neměl spatřit světlo světa:-)
16 byla lepší, ale zlobila sem tam.Já momentálně zvažuji koupi 17 Ultimate, protože mám verzi z internetu
a ta funguje dosti dobře.ALE - protože vím o přípravě 18, posečkal bych.
Teď obecně:
častou chybou uživatelů je, že si nepřipraví práci, přehrabují se v editaci jako slépka v hnoji no a pak je jen krůček k tomu
udělat nějaký kopanec jako je mezera mezi klipy, nedorenderovaný úsek a nesmyslně navršené efekty.
Doporučil bych všem nejraději stáhnout trial PS 17, bohužel dodnes jej výrobce neuvolnil.Pokud se mýlím opravte mne.
Rád bych pomohl nějakou ukázkou nebo popisem jak na to, ale nemám tolik volného času jako dříve a k tomu se připojují
zdravotní problémy, takže jsem rád, že někdy nemusím žrát medikamenty jako lentilky:-) a zalezu jako jezevec.
steviezah napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Teď obecně:
> častou chybou uživatelů je, že si nepřipraví
> práci, přehrabují se v editaci jako slépka v
> hnoji no................
Dalo by se říci, že kvůli tomuto jsem opusti PS již u v9. Nemožnost si pořádně připravit materiál pro práci. A co jsem tak koukal na screeny, moc se toho nezměnilo.
> Teď obecně:
> častou chybou uživatelů je, že si nepřipraví
> práci, přehrabují se v editaci jako slépka v
> hnoji no................
Dalo by se říci, že kvůli tomuto jsem opusti PS již u v9. Nemožnost si pořádně připravit materiál pro práci. A co jsem tak koukal na screeny, moc se toho nezměnilo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Laďo, musím oponovat, protože už od Avid Studio je možnost si práci předpřipravit tak jako v jiných editorech.
V PS 17 se k tomu váže vylepšení v podobě zatržítka, které ukazuje, že klip je použit.
Je pravdou, že je třeba dodržet pravidla daná PS.Nevím jaké jsi viděl screeny, ale já jsem zatím neviděl screen
na kterém by byly systematicky rozdělené soubory, protože se domnívám, že to asi nikdo nepoužívá.
Můj screen:
[attachment 835 kolekce.JPG]
Zde vidíš jak mám připraven materiál z 5 kamer a kolik mám použito položek.Poslední Roadrunner ještě nemám
naimportovaný, takže je prázdný.
To, že z jednotlivých položek je možno si předpřipravit hrubé scény a vložit do kolekce k pozdějšímu dotrimování
v timeline snad nemusím připomínat.
Viz screen, kde mám označený subklip:
[attachment 836 kolekce_2.JPG]
Taky je na to možno hodit bobek a subklipy si nechat schované pod jedním souborem v zobrazení jako scény.
Viz screen, originál je zvýrazněn,subklip je použit v časové ose označeno zeleným zatržítkem.:
[attachment 837 kolekce_3.JPG]
V PS 17 se k tomu váže vylepšení v podobě zatržítka, které ukazuje, že klip je použit.
Je pravdou, že je třeba dodržet pravidla daná PS.Nevím jaké jsi viděl screeny, ale já jsem zatím neviděl screen
na kterém by byly systematicky rozdělené soubory, protože se domnívám, že to asi nikdo nepoužívá.
Můj screen:
[attachment 835 kolekce.JPG]
Zde vidíš jak mám připraven materiál z 5 kamer a kolik mám použito položek.Poslední Roadrunner ještě nemám
naimportovaný, takže je prázdný.
To, že z jednotlivých položek je možno si předpřipravit hrubé scény a vložit do kolekce k pozdějšímu dotrimování
v timeline snad nemusím připomínat.
Viz screen, kde mám označený subklip:
[attachment 836 kolekce_2.JPG]
Taky je na to možno hodit bobek a subklipy si nechat schované pod jedním souborem v zobrazení jako scény.
Viz screen, originál je zvýrazněn,subklip je použit v časové ose označeno zeleným zatržítkem.:
[attachment 837 kolekce_3.JPG]
- Přílohy
-
- kolekce_3.JPG (154.62 KiB) Zobrazeno 1352 x
-
- kolekce_2.JPG (118.75 KiB) Zobrazeno 1352 x
-
- kolekce.JPG (75.48 KiB) Zobrazeno 1352 x
steviezah, nic proti tvý ukázkám, ale jak jsem psal, opustil jsem PS u v9. To co prezentuješ v PS 17 používám po odchodu od PS. Mě prostě vyhovuje absolutní volnost v přípravě, kterou mám. V BIN si vyrobím strukturu, jakou požaduji a to mě vyhovuje. Přece se po tolika letech nebudu vracet do PS
Jinak je dobře, že se k tomu konečně dostali, protože ten dřívější chaos byl únavný.
Jinak je dobře, že se k tomu konečně dostali, protože ten dřívější chaos byl únavný.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pre LAĎU
Takže v akom programe teraz pracujete?
Takže v akom programe teraz pracujete?
-
- Kontaktovat uživatele:
pppppv napsal(a):
> Pre LAĎU
> Takže v akom programe teraz pracujete?
Edius v6.02
> Pre LAĎU
> Takže v akom programe teraz pracujete?
Edius v6.02
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro laďu:
Nikoho nenutím přecházet do PS.Každý ať si zvolí co mu vyhovuje a v čem se mu dobře dělá.
Obecně
Jen mě někdy nasejří ukvapené názory na PS bez toho aniž by uživatel o něm něco věděl popřípadě
uměl s novou verzí pracovat.
Na hodně projektů používám PS17, přestože jsem po Avid Studio přešel také na Edius.Chvíli jsem v něm dělal
pak jsem zjistil změnu u 17 a vrátil jsem se k ní.Na jednoduché projekty je Edius kanon na vrabce
takže v něm poslední rok skoro nedělám.
Snad až budu mít více času napíšu nějaký příspěvek jak s PS pracuji.
Ale aby to mělo nějakou informační hodnotu čekám na uvolnění trialu 17.Snad se nebude opakovat situace
jako u 11, která také neměla uvolněný trial.
Nikoho nenutím přecházet do PS.Každý ať si zvolí co mu vyhovuje a v čem se mu dobře dělá.
Obecně
Jen mě někdy nasejří ukvapené názory na PS bez toho aniž by uživatel o něm něco věděl popřípadě
uměl s novou verzí pracovat.
Na hodně projektů používám PS17, přestože jsem po Avid Studio přešel také na Edius.Chvíli jsem v něm dělal
pak jsem zjistil změnu u 17 a vrátil jsem se k ní.Na jednoduché projekty je Edius kanon na vrabce
takže v něm poslední rok skoro nedělám.
Snad až budu mít více času napíšu nějaký příspěvek jak s PS pracuji.
Ale aby to mělo nějakou informační hodnotu čekám na uvolnění trialu 17.Snad se nebude opakovat situace
jako u 11, která také neměla uvolněný trial.
-
- Informace
-