Pinnacle 17

Odpovědět
Jiří Bláha

Prosím o pomoc. Zakoupill jsem Pinnacle Studio 17 Ultimate a nemohu žádným způsobem do této verze naimportovat projekty sestříhané ve verzi 14 Ultimate. pokud se pokusím spustit "Import předchozích projektů aplikace Studio", (soubor *.stx) okamžitě vyhodí okno s hláškou:
"Chyba při nahrávání importéra S12/S14." Následně klávesou OK okno zavřu.
Předpokládám, že to je určitě možné, jen nevím jak na to.
Děkuji za radu
Jirka
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Pro Franka a případně pro další:
Ahoj, díky za info. A proč exportuješ právě do MTS? Já to dosud dělám jen proto, že se mi to v šestnátce zdálo obrazově nejlepší. Bohužel při přepočtu z mpg4 zbytečně větší...
Při nainstalování 17tky Ultimate přes 16tku mi ale ubyla jedna položka výběru exportu souboru do AVCHD. 50p mi nejde nastavit - max 30p. Není to dané do nějakého jineho meníčka?
Díky
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu:
> Při nainstalování 17tky Ultimate přes 16tku mi
> ale ubyla jedna položka výběru exportu souboru
> do AVCHD. 50p mi nejde nastavit - max 30p. Není
> to dané do nějakého jineho meníčka?
> Díky
[attachment 816 exportPS16.png]
[attachment 817 exportPS17.png]
Přílohy
export PS17.png
export PS17.png (39.7 KiB) Zobrazeno 1682 x
export PS16.png
export PS16.png (69.18 KiB) Zobrazeno 1682 x
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Neubyla! Teď se to jmenuje Transport stream (mts) a pod tím se skrývá to samé jako ve starší verzi pod AVCHDúBluray.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Díky Romolusovi za navedení na mts. Asi už jsem slepej. Ono to v tom meníčku snad ani srozumitelnějc bejt už nemohlo :-)
bolen

Ahojte, funguje niekto aj na tych Win8/Win8.1 s PS17U? Pri inštalácii mi zamrzne proces InstallShield Wizard pri "File:AVID.VFEditing.manifest" a dalej sa nedostanem, musím killovať. Inštalácia je z originálneho DVD.
kamera11
Kontaktovat uživatele:

XXX
Miroslav Polner

Stále je pre mňa záhadou, prečo neopravia chyby v programe ako napríklad nefungujúci efekt Trapcode Particular a titulkovač!
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Snadná odpověď pane Polnere. Protože většině lidem je to fuk, že to nefunguje (titulkovač), protože ti oslové říkají: "Ale nám to takhle stačí. My nejsme nároční. Rádi si od Vás ten paskvil koupíme, protože je důležité, že je to levné a (u nás) Česky". Takto je to jednoduché. :-(
Toosler
Kontaktovat uživatele:

Zdravím, právě jsem nainstaloval PS17. Do teď jsem používal PS15. Jsem nějaký zmatený ze zpomalování záběrů. V PS15 jsem u daného úseku zvolil zpomalení např. na 15% a daná část se zpomalila a klip se protáhl. U PS17 zpomalím na 15%, video se sice zpomalí, ale neprodlouží. Snad to dobře popisuji. Např. vložený klip rozdělím na 3 části a prostřední chci zpomalit. Její čas je 2vteřiny, zpomalím na 15% a délka klipu zůstane stejná. Mám něco špatně nastaveno, nebo prostě dělám něco špatně? Také jde klip rozdělit, třetí část posunout a onu prostřední ručně protáhnout, výsledek pak, ale neni přesný a také se mi zdá, že pokud třeba prostřední část zpomalím, tak při přechodu jakoby chyběla setinka a dojde k nepříjemnému poskočení. Předem dík za rady.
Odpovědět
  • Informace