Padání virtuální paměti

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Sally
Příspěvky: 2
Registrován: 30.10.2012, 16:10
Kontaktovat uživatele:

Potřeboval bych poradit, nejsem schopen pořádně spustit Pinnacle Studio 14, z ničeho nic začaly následující problémy:

Program je řádně registrován (Studio 11 i 14), vznesl jsem dotaz na exac, a bylo mi sděleno, že z jejich strany mám smůlu, že se mám obrátit na nějaké diskusní fórum. A že mi stejně nikdo z technických podpior asi neporadí, protože to je prý jako bych chtěl technickou podporu na Windows 3.11

1. nejprve mi nešel spustit již vytvořený projekt, program se tvářil že načítá a potom spadl. Nakonec nešel zmíněný film spustit vůbec.
2. když jsem vytvořil film nový objevila se mi následující hláška: "Nedostatek virtuální paměti a v okně - V systému není dostatek grafické paměti k úpravě videa HD 1440x1080/50i pomocí všech funkcí GPU pro zrychlení aplikace studio\1 V místech, kde projekt přesahuje možnosti grafické karty systému se mohou zobrazit černé snímky" na časové liště se objeví "zrychlení GPU vypnuto"
3. I když se mi nakonec podaří projekt kompletně zpracovat, tak když dám převézt soubor do "avi" trvá to asi 10x tak dlouho než normálně a nepřevede mi to přechody Hollyvood

Podotýkám, že jsem zpracovával asi 14 dní dovolené ve Španělsku, což obnášelo 14 projektů o délce cca 30 minut po sestříhání. 12 filmů jsem udělal komplet a u dvou posledních mi začaly problémy. Na HD ntb jsem měl neustále 30% volného místa, což dělalo asi 93 gB. Nevím si dále rady, protože problém začal v průběhu tvorby filmu, což se ještě nestalo a nic nestandardního jsem neudělal. Grafická karta i systém je již asi 3 roky stejný, a Pinnacle pracoval dfc. bez problémů.

Program jsem komplet odinstaloval a nově nainstaloval a stále se chová stejně.

Děkuji za radu
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Já popravdě na Váš problém lék nemám, kór když je to na NTB. Osobně bych zkusil pročistit dočasné soubory Pinnaclu, mrkl se kolik mám té virtuální paměti nakonfigurováno, samozřejmě uměrně paměti RAM. Přeinstaloval bych ovladače gr. karty, vyčistil PC od nashromážeděného haraburdí a potom bych zkusil jak se Pinnacle chová. Jinak nevím. Promiňte. :-)
apendixen
Příspěvky: 93
Registrován: 04.02.2009, 07:10
Kontaktovat uživatele:

Tento problém jsem řešil již před dvěma roky.
http://www.grafika.cz/cz/forum/tema-934 ... -ultimate/
Sally
Příspěvky: 2
Registrován: 30.10.2012, 16:10
Kontaktovat uživatele:

Díky, skusím ještě naše "ajťáky", ať mi s tou grafikou a pamětí něco udělají, a na ten odkaz jsem se díval. Když nepomohou ajťáci, začnu podle odkazu. Ještě jednou dík.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host