Problém pri exporte videa

Odpovědět
miluno

Potrebujem radu. Po vykonaní exportu videa na DVD mi zábery občas sekajú, niekedy napríklad iba prebliknú, respektíve vracajú ako keby o jeden snímok späť. Taktiež mi nenačíta niektoré prechody (ukáže sa mi iba otáznik). Počas tvorby projektu to nerobí, ukáže sa to až po exporte. Videá sú vo formáte 1280/720 50p. Pri používaní Pinnacle 15 a starších verzií sa to nestávalo. som z toho na nervy. Ďakujem
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

XXX
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Je to zkrátka nevyhovující zpatlanina AVID STUDIO 1.1. Ani tam už nešlo grabovat hudbu z CD. Váš problém řešit nedokáži, protože je peo mne PS16 tabu. Přejděte na Sony Vegas, Edius atd. a máte po problémech. Hodně štěstí. :-)
Miroslav Polner

Najlepšie je používať osvedčený software ako píše Romulus. Avid Studio a Pinnacle 16 je to isté s výnimkou pár vecí navyše ako AVCH2, náhľad v druhom okne a 3D čo teda neviem či správne funguje. Osobne pokladám Pinnacle za podvod na tých čo si zakúpili AS pretože sa už update na tento program nedočkajú a treba kúpiť upgrade na P16 čo je vlastne dosť za tých pár vylepšení. Nakoniec nie je nikde záruka,že program pinnacle ukončí ďalší vývoj pretože Corel má svoj soft Video X5 a ten bude viac presadzovať! Ja som prešiel na Edius 6.5 a myslím,že spokojnosť!
razgec

Pánové já jsem tak naštvanej,že si to snad nikdo nedokáže představit! Měl jsem kameru se záznamem na Mini DV a Pinnacle Studio 11 a byl jsem spokojenej jak želva... Sotva jsem si pořídil kameru se záznamem v HD kvalitě, musel jsem pořídit i novější verzi studia, jelikož P.S.11 rozlišení HD neumí. Logicky jsem šel o úroveň výš s výrobcem (AVID), u kterého jsem předpokládal, že mě nezklame a bude fungovat...
Hrůza! To dělá takové prasečiny, že to ani nejde všechno vypsat... Seká se obraz, program se uprostřed práce sekne a po chvíli zcela spadne atd.
Rozhodně veliké zklamání...


Naposledy oživil Anonymous v 03.01.2021, 05:41
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host