Efekty Adorage a Vitascene

Fórum k programu Avid Studio
Zamčeno
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

Autor: Miroslav Polner (IP zapsáno)
Datum: 14.04.2011 14:09
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako naištalujem efekty adorage10HD do AS?

V každém případě je nutno dokoupit upgrade od Avidu pro oba typy efektů jak Adorage tak Vitascene.

Ale mě se takové řešení nelíbí,protože je nespravedlivé vůči těm co si tuto nebo jinou sadu koupili a nyní musí platit znova.
Takže otevřeně uznávám,že se pokouším o něco co není v souladu s licenční politikou.
Oba efekty adorage i vitascene už v Avid studio mám,ale ještě nepracují zcela korektně,snažím se zjistit proč.Jedná se hlavně o starší sady vol.1-vol.9.Ale je problém i s vyššími verzemi
Je docela možné,že ne všechny restrikce se mi podaří obejít,ale pokud to nějak přijatelně rozchodím i za cenu nějakých kompromisů dám vědět.
Další otázkou je zda řešení problému podle mně publikovat tady.
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

Pokud máte někdo ověřený postup ,jak tyto efekty do Avid Studio dostat napište.Nějak se mi nedaří je rozchodit,přesto,že jsem zkoušel postup podle Avid fora.Jde mi hlavně o transition(přechody),ale je možné,že už mám těmi pokusy tak rozhozený systém,že mi to nejde a zatím se na reinstal nechystám.To co mám mi v řadě PS 12-15 bez problému jede,ale chci přejít trvale na Avid a Pinnacle opustit.
MONYS
Příspěvky: 375
Registrován: 24.12.2010, 15:21
Kontaktovat uživatele:

Tak efekty Adorage se mě v AVID otevřely ale překvapilo mě když jsem otevřel nějakou chvíli nepoužívané PS14 ULT. orig. že se upgradovalo na PS14 ULT.COLL.Raději jsem PS smazal a i AVID a poté jej nainst. jen samotný avšak ADOR. už mě nejde nainstalovat.
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

No takhle to proběhlo u mně taky.A já bych chtěl používat jenom Avid,protože předpokládám,že časem se Avid od Pinnaclu odstřihne.
edacek

Zdravím všechny. Takže k efektu Vitascene. Vyšla nové verze Vitascene 2. Právě testuji. V avid studio jede vše OK :-) ale v pinnacle 15 mi to způsobilo problémy. Vlastně mi ani nejde spustit studio 15 :-(
Boda
Příspěvky: 49
Registrován: 17.04.2011, 21:14
Kontaktovat uživatele:

Tak beru zpět. I v pinnacle 15 vše a bezproblému funguje !!
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

Licence mtkey z vitascene 1 je použitelná nebo je to zas jinak?
Boda
Příspěvky: 49
Registrován: 17.04.2011, 21:14
Kontaktovat uživatele:

Takže píší podrobnosti k Vitascene 2. Funguje jak v pinnacle 15, tak v Avid studio. Jsou 2 verze instalačky. Jedna je určena pro systém 32 a druha pro 64. Po vybrání zvolené instalačky chvíli trvá než vyskočí instalační okno. Následně si vyberete, kam chcete nainstalovat a instalujete :-) Vitascene jsou na vyzkoušení použil několikrát, jak v Avidu studiu, tak i pinnacle a zatím bez jediného problému.

Efekt Vitascene 2 naleznete v efektech. Nikoliv ve složce ProDAD !!


A co se týče adorage. Já mám, aspoň si myslím naistalovou většinu a zatím jsem nenarazil na žadný problém. Adorage mi fungují bez problémů.

pro steviezah: o jaké prodad efekty se jedná? Resp. jaké nefungují? Díky
Miroslav Polner

Ako sa Vám podarilo naištalovať efekty Adorage? Ja mám originál Adorage 10 HD a vôbec ich neviem dostať so AS. A čo sa ttýka Vitascene 2, tak tie sa síce v AS zobrazia pod kolonkou Prodad ale po pridaní do projektu sa nespustí render, až po zatvorení projektu a opätovnom otvorení.
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

Zatím opět provádím reinstall,zúčastním se diskuze později,ono to množství laborací dost rozhasí systém,chci tomu předcházet zálohováním systému v určitých krocích,tak se omlouvám,že jsem neodpověděl na dotaz.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů