Barva pozadí

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Misssa
Příspěvky: 5
Registrován: 03.01.2009, 14:00
Kontaktovat uživatele:

Ahoj lidičky, chtěla bych Vás poprosit o radu. V pinnaclu dělám prezentace z fotek a mám velkej problém se kterým už si opravdu nevím rady. Okolo fotek, co jsou "na výšku" je černé pozadí, stejně tak i když se fotky prolínají a opravdu to nevypadá moc dobře. Je nějaká možnost si tam tu barvu pozadí změnit? Už jsem prolezla snad všechny dostupný fóra, ale tohle jsem tam nenašla. Tak to buď nejde nebo to je taková hloupost, že jsem na to nepřišla jen já. Dík moc
KLubas

To záleží na verzi a výbavě studia. (9,10-12 verze základní, plus nebo ultimate). Pokud je to verze plus nebo ultimate, můžete použít druhou videostopu - do hlavní videostopy dáte jakékoliv pozadí a do druhé stopy fotku na kterou aplikujete obraz v obraze nebo rozšířený 2D editor. Nebo se dá použít animace statických obrazů (nevím teď z hlavy v které je to verzi). Úplně super je pak plug-in StageTool (tuším součást studia 11 ultimate).
Misssa
Příspěvky: 5
Registrován: 03.01.2009, 14:00
Kontaktovat uživatele:

Děkuji moc za radu, mám verzi 9 plus. Nejsem zase tak velký odborník, tudíž jsem našla pouze tu hlavní videostopu. Vyzkoušela jsem jak to pozadí tak i rozšířený 2D editor, vše funguje, bohužel vzhledem k tomu, že jsem ty fotky umístila do překryvné stopy,aby bylo jiné to pozadí, tak mi tam nejdou umístit ty přechody.
KLubas

Přechody musí jít umístit do jakékoliv videostopy. Hlavní, překryvné i titulkovací.
Misssa
Příspěvky: 5
Registrován: 03.01.2009, 14:00
Kontaktovat uživatele:

Mockrát děkuji, vše vyzkoušeno a funguje to.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host