Jde spojit analová a digitální kamera do jednoho

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
ZdeP

Mám menší dotaz. Byl jsem na dovolené, mám digitální kameru, kamarád má ale analogovou. Nejdou mi ve studiu 9,4 Plus spojit filmy dohromady. Je nějaké cesta, jak je spojit, nebo to prostě nejde. Díky za odpověď.
Joe-Joe
Příspěvky: 232
Registrován: 01.04.2005, 14:35
Kontaktovat uživatele:

Najprv to treba správne nagrabovat v rovnakých formátoch. Ak máš na svojej kamere A/D prevodník stiahni si analógový signál cez svoju kameru. Budeš to mať avi. Zo svojej predpokladám, že máš DV anie DVD dostaneš tiež avi. Pozor ešet na formát 4:3 aresp. 16:9. Všetko ide, buď to nevieme, alebo sa nám nechce.;)
ZdeP

Joe-joe, já nevím jak to myslíš, mám DV kameru, nevím co myslíš tím převodníkem. Kamarád má starou kameru, nemá DV a když ty filmy dám k sobě, tak prostě k sobě nejdou, já tam mám číslo 25 něčeho, on tam mám 29,97.
d2mac
Příspěvky: 114
Registrován: 17.11.2005, 08:45
Kontaktovat uživatele:

ZdeP: Tak tvuj kamarad je profik american a toci v NTSC :)) a Ty v PAL. Hosi nebijete se s formatem?? ;-) NTSC jde samozrejme prevest do PAL...
Joe-Joe
Příspěvky: 232
Registrován: 01.04.2005, 14:35
Kontaktovat uživatele:

ZdeP: to je presne ono, vy máte rôzne formáty videa. NTSC a PAL.
ZdeP

d2mac - tak jsi měl pravdu, on byl opravdu američan,tak to by mě ani ve snu nenapadlo, díky za radu, už to funguje.
šakal

2Dobrý fórek s titulkem , věcně snad je diskuse v pořádku, analogová kamera, analová by měla být někde v diskusi o vyšetřování tlustého střeva. Kouzlo nechtěného.
ZdeP

Šakale, to jsem nevěděl, že seš tak chytrej. Tobě se asi nikdy nestala žádná chyba že, ty jsi prostě neomylný. Jinak ta diskuse co tady zavádíš sem nepatří, ale to ty jako pan chytrý určitě víš.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host