Avid Media Composer

Fórum k programu Avid Studio
Romolus
Příspěvky: 1753
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Podle toho, co píšete, byl tedy problém v pevné paměti, respektive, bylo jí pro Vámi zkoušené střihové aplikace málo. Znovu tedy opakuji, přejděte na W7 X64bit a RAM posilte na minimálně 8GB.

Pinnacle Vám kolaboval tím, že se zaplnila volná kapacita RAM a tím pádem program nemohl pokračovat v práci, protože ho zastavilo podobné množství dat, které se ukládaly na HDD a nestačili držet krok s RAM pamětí. Ač píšete, že máte 10 000 otáček, je to oproti RAM pouhé klopítání.

Jsem zvědav na Váš konečný verdikt, po řádném otestování Vámi používaných aplikací. Ale už to co píšete mnoho naznačuje i vysvětluje. :-)
Šány
Příspěvky: 55
Registrován: 15.04.2011, 09:08
Kontaktovat uživatele:

Zdravím pane kolego,
Vašemu vysvětlení rozumím. Tak jsem vyzkoušel v Pinn16 cca 24 min. klipů se všemi možnými Hfx, filtry atp. Export bez problémů. Takže znovu opakuji, Vaše rady moje problémy vyřešily a zato jsem Vám velmi vděčen. Teď se ještě rozhodnu pro studio a to buď Pinnacle 16 nebo Magix X Pro 5. Přechod na Win 64 bit plánuji v brzké době. Jenom mě trochu brzdí finance protože prioritou teď bude kamera a asi to bude skutečně Panák 920EP-K. Jenom musím počkat na e-shopy až stanoví cenu. Ten Váš odkaz na e-shop kde je za těch cca 21.000,- a něco, mě trochu zavání tím, že to nemají z oficiální filiálky Panasonic cz. Mám proto obavy z případných reklamací.
Takže ještě jednou děkuji.
Šány
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů