Rozšířené vyhledávání

CUDA není využita při exportu

Autor sotas 
CUDA není využita při exportu
06. 12. 2018 12:07
Prosím o info, právě jsem zakoupil grafiku ASUS GTX1060, ale stále mi při exportu jede verze Sony Pro 15 jen na CPU a ten vytěžuje na 100% - počítám zkušebně video ve UHD 4K/ 60 - tedy na max.. V tutorialech je vidět, že si mohu nastavit zapnutí CUDA, ale v daném nastavení to prostě chybí - a pokud najdu nějaký formát který toto políčko má pro export, tak je zašedlé. I když nastavím FHD/30, i tak se nedá CUDA zapnout. Přitom v předvolbě je grafika vidět že je nastavená. Vegas o ní ví, ale nepoužívá ji.

Pustil jsem na stejném PC, to samé video na render v Pinnaclu (nastaveno CUDA) - stejné parametry. Grafiku vytěžuje na pouhých 18% a CPU na nějakých cca 50%.

Nakonec jsem oba rendery zapnul soiučasně - grafika pochopitelně stále 18% a CPU jede na 100%.

Děkuji za navedení co je špatně.
Re: CUDA není využita při exportu
06. 12. 2018 13:37
Tak zřejmě odhaleno - nestačil klasický ovladač pro grafiku, ale ještě byl potřeba další ovladač přímo CUDA - pak Vegas zareagovalo a doplnilo varianty exportu s NVidia...

Stejný projek ve Vegas - render do UHD 4K/60 zatěžuje CPU (i7-8700) od 40-70%, a GPU (GTX1060 - 3GB) je zatížna od 25-50%. Současné spuštění obou renderů (včetně Pinnacle): CPU 75-90%, GPU 20-45% (zajímavé). A ještě pro pořádek, RAM se nijak moc nepodílí na zpracování, maximální vytížení je cca 7GB.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil sotas (06. 12. 2018 13:38).
Autor:

Váš email:


Předmět:


Příspěvek: