Rasťo napsal(a):
-------------------------------------------------------
> poprosím o radu,mám problém na Pinnacle 15 po
> vyrenderovaní projektu DVD na nosič,pri
> prehraní projektu vo formáte DVD sa mi stišuje
> zvuk počas efektov na nulu,ale iba na niektorých
> úsekoch
> pri kontrole na PC je všetko OK ale výsledok na
> DVD už nie ,nevie mi niekto poradiť čo je zle
> ďakujem za radu a info
Nevím jestli je toto ještě aktuální ale měl jsem podobnou zkušenost ale s Blu ray exportem: v projektu po vypálení na BR se zvuk v průběhu přechodů ztišoval: někde ano, někde to bylo v pořádku (zkažené = BR). Zkusil jsem tentýž projekt vzít do verze 14 a exportovat ho také na BR (bez jakékoliv úpravy) a vše bylo OK. Byl to dlouhý a velký projekt s množstvím přechodů, titulků a obrazu v obraze, který mi několikrát způsobil totální zatuhnutí Pinnacle 15, takže jsem ho musel pomocí správce úloh ukončit a pak znovu restartovat. On mi po restartu nabídl že projekt znovu nabere, což se stalo a já postupně postupoval a pokračoval v projektu až do konce. Myslím si že v okamžiku nuceného vypnutí může dojít k poškození pomocných souborů. Pinnacle 14 si je musel vytvořit znovu sám, proto možná provedl export dobře. Možná by v tomto okamžiku bylo dobré vymazat všechny pomocné soubory a nechat je před exportem udělat znovu. Všiml jsem si také, že někdy, když Pinnacla (a to platí pro všechny verze Pinnacla) rychle zahltím množstvím příkazů, že se začne chovat nestabilně a končí to nuceným vypnutím a to bez ohledu na to, zda mám zapnuto renderování na pozadí nebo ne. U verze 15 navíc pozoruji, že občas i když vypnu program a zdánlivě je vše v pořádku, Pinnacle zůstane v paměti stejně a musí být odstraněn Správcem souborů ... dokonce jednou byl tak tvrdošíjný, že jsem musel vypnout počítač abych ho dostal z paměti !!!
Upraveno 1krát. Naposledy upravil zdenek2 (18. 09. 2011 23:56).